Melyik a kedvenc kutya fajtátok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 20:21
1/19 anonim válasza:
Nekem személy szerint a tacskó.
De a keverék kutyákat is imádom.
2/19 anonim válasza:
Nekem a németjuhász, malinois és a dán dog
4/19 anonim válasza:
Pitbull, mert azom van.
De imádom még a skót juhászokat, a bullterriereket, a kaukat, a dobermannokat és kb az összes kutyát :D
5/19 anonim válasza:
A labradorokat imádom. És a nagyon hülyén kinéző keverékeket is.
6/19 anonim válasza:
Erdélyi kopó, de sajnos nem passzol az életmódunk :(. De szeretem a "nagy mackó" jellegű kutyákat, retrievereket, szettereket, nagyobb juhászkutyákat, jópofa keverékeket és még sorolhatnám.
7/19 anonim válasza:
Milyen gáz már, hogy egy olyan kérdésnél, hogy "nektek mi a kedvenc..?" lepontozzák az emberek a másikat, csak mert nekik nem az a személyes kedvencük, amit a másik írt. Ennek a kérdésnek pont az a lényege, hogy minél többen elmondják az övéjüket. Úgy néz ki oviban vagyunk, ahol elszaporodtak a patkányok.
10/19 anonim válasza:
Nekem a Border Collie :D
( Kedves 9.válaszoló. Teljes mértékben egyett értek Veled! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!