Kutyás kirándulás? Többi lent
Sziasztok vasárnap megyünk a kutyámmal erdei kirándulásra 1 teljes napig mit vigyek neki? Az erdöben el fogom engedni(a kutya behívható) ezeket gondoltan neki vinni:
-víz
-vizestál
-jutalomfalat
-póráz (ha esetleg lakott területre tévednénk) Esetleg kihagytam valamit?
Ja és kullancsok ellen,van rajta advantix de úgy tudom hogy a kakukfüvet a kullancsok nem kedvelik
Arra gondoltam hogy indulás elött bekenem vele a bundáját.Ez működne?
Válaszokat köszönöm😀😀
Én ezeket szoktam vinni:
- 90 centis póráz
- 5 méteres póráz
- futópóráz + futóöv
- víz + összecsukható vizes edény
- jutalomfalat
- oltási könyv
- elsősegény cucc: olló, fásli, vatta, Betadine, kullancs kiszedő
A kutyámon pedig hám is és póráz is van, illetve biléta a nevemmel, telefonszámommal, ha esetleg valami okból elveszítenénk egymást.
Esetleg valamilyen feltűnő, fényvisszaverő holmi nem árt. Például ilyen: [link]
Nem tudom mennyire látogatott útvonalra mentek, de most van a vadmalacok időszaka. Érdemes valamilyen csengőt beszerezni, hogy hallják, hogy jöttök és ne ijesszétek meg őket.
Valami lathatosagi cuccot tegyetek a kutyara, nehogy valami tul lelkes vadasz kiloje melloletek a kutyak.
Amugy arra valoban keszulni kell, hogy a vaddisznoknak mostansag vannak kicsinyei ... de elszaladhat a kutya felurgo oz utan is (ilyenkor nem biztos, hogy behivhato mint a parkban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!