Kiránduláson, strandoláson, kutyás bandázáson kívül milyen közös programokat szervezhetnék a kutyámnak?
Én megtanítottam frizbizni a kutyusom, meg agilityre járok vele, és nagyon élvezi. Ha munka kutyád van (vagy csak szeret mozogni), a különböző kutyás sportok kipróbálása szerintem jó program egy örökmozgó ebnek.
Vagy menjetek el valamelyik menhelyre, ott sok új állat, ember, és sok ismeretlen érzés és inger érheti a kutyát. A mieink nagyon szokták szeretni a menhelyezést, bár végül is őket onnan hoztuk, de szerintem egy nyitott eb élvezi a többi kutya társaságát.
Egyutt jarunk futni 8 km-t a termeszetbe . Zenet hallgatunk kozben kozosen hangszoron.
Bejarunk boltokba,ahol imadjak es csodaljak.
Legyenek kutya baratai,akiknek a gazdajaval telot/messengert/snapet cserelsz es talalkoztok a kutyak miatt.
Tanitod dolgokra.
Elmeseled neki a napod.
Barsonykesztyuvel simitod,fenyesited.
Fozol neki ,de ne hizlald el. Semmi hizlalosat. Vagy nyerset adsz. Egy szelet nyers lazac es boldog. Vagy egy szelet nyers marha felsar/lapocka /leveshus (csonttal.)
Odahivod az agyba es atoleled es elmondod neki,mennyire szereted.
Szemebe nezel gyakran.
Minel tobbet vagy vele ( 2 meteres tavolsagban tole).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!