Volt aki vissza adta a tenyésztőnek a kutyáját?
A helyzet az hogy családommal a szüleimmel egy telken élünk. Novembernek vettünk egy Boston Terriert aki kissé izgága és ugye kölyök kutya. Előfordul hogy csinál rosszat is, ahogy anyám kutyája is tette.
Nos, ma reggel kiengedtem, vártam be de nem jött a hívásomra se! Kiderült anyám bezárta a "tyúkólba" hogy a 8 macskája egyen ne egye meg előlük. Nem is az ahogy eddig beengedte vagy szólt hogy volna hogy hívjam be. Bezárta és egésznap mindenféle kajákat tett ki az udvarra.
Nem tudtam kiengedni egésznap.
Őszintén megmondom ez már sok, folyamatosan bántja szóval és a kinyilvánulásaival és ez engem bánt, mert az ő kutyáját meg én hordom orvoshoz, kozmetikába és ő meg arra sem hajlandó hogy elviselje. Szóval úgy gondoltam hogy felhívom a tenyésztőmet és elmondom a problémát és megkérem találjon megfelelő gazdát számára. Természetesen a kifizetett összeget ami bár nem kevés nem kérem vissza, hisz annak örülök ha jobb helyre kerül, és bár a szívem szakad meg, most is bőgök mint egy gyerek, arról nem beszélve hogy a kislányom iisnagyon szereti.
"Én nem hívnám a tenyésztőt, hiszen ha bele is megy abba, hogy keres új gazdát, lehet nem a legjobb kezekbe adja vagy ami a legrosszabb csak kidobja."
Egy tenyésztő nem csinál ilyet, az ő hírnevén is csorba esne, te kevered a szaporítóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!