Fel lehet jelenteni valakit amiért csonkítatta a kutyáját?
Hogyne lehetne? Ha a te füledet vágnák le akkor feljelentenéd?
Persze fel lehet jelenteni
Előre leszögezném, én sem támogatom a fülvágást. DE!
Mondd csak, hogy tudod bebizonyítani, hogy a gazdi vágatta le a fülét? Mit csinálsz, ha a gazdi azt mondja, így vette mondjuk külföldön, ahol nincs tiltva a kupírozás. Vagy, mi van, ha egészségügyi okból lett vágva a fül? Volt nekem egy fülgyulladásos kutyám, akinek folyton visszatért a betegsége. Az egyik orvos a vágást javasolta.
Ne csinálj magadból hülyét szerintem. Ha egyébként jól bánnak a kutyával, akkor ebbe ne üsd bele az orrodat.
De utána ne sírj, ha a tiédet is kihegyezi!
Mellesleg csak annyit kell mondania, hogy találta a kutyát, és már ilyen volt neki.
Vagy azt, hogy külföldön csináltatta.
Vagy a doki igazolja, hogy sérült volt a fül.
Meg fogod xopizni!
Lehet, de hülyeség. Senki nem fog vele foglalkozni.
Komoly állatkínzásokkal se foglalkoznak. A fülkupírozás pedig nem tartozik ide.
Ha a lábát vágta le az udvaron egy fejszével, akkor azt mondanám hogy hajrá, jelentsd!
De ezért?
Jó, én se vagyok rajongója ennek, de egyrészt nagyon megütheted a bokádat, másrészt ez azért ne akkora bűn.
Szomszéd?
Nyugodtan jelentsd fel!
Aztán ne sírj, ha mondjuk anyukád rosszul lesz az udvaron, ők meg nem hívnak mentőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!