Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt akkor hogy?

Ezt akkor hogy?

Figyelt kérdés
Van egy vizsi szukám ,épp tüzel de még nem volt látható rajta mert szerintem este kezdte.De ő nem az aki nagyon a jelét adja ennek ,és folyamatosan szoktam figyelni a nemiszervét is hogy mikor duzzad meg.És este bejött egy kutya valahogy a 2méteres kerítésen és reggel vettük észre és zavartuk el a kutyát.Gondolom összepároztak mert a kutyám egy pici nyomi volt utána még egy 2 óráig,de délre már teljesen pörgött(mielőtt valaki mondaná ,azért nem lett még ivartalanítva mert 18 kilós és a doki mondta ha még pár kilót felszed akk mehet a műtét.és nem akarjuk /akartuk szaporitani se semmi,mert nem akartunk neki semmi bajt és eféléket)a doki 15.én nyit ,és az lenne a kérdésem ,hogy úgy olvastam mikor tüzel nem lehet ivartalanítani .Valószínű a kan kutyust a tüzelés szaga vonzotta oda.Lehet eggyáltalán terhe ?és tényleg tüzelés után lehet ivartalanítani(igazábol azért vagyok ilyen tapasztalatlan mert eddig fiú kutyáink voltak,és a szukám még elég fiatal 1éves 5 hónapos a köjkökhöz)és nem késő 3-4 hét után ivartalanítani?
2020. máj. 7. 22:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vemhes, akkor ivartalanítjátok tüzelés után. Ha vemhes, akkor ivartalanítjátok félidő előtt. Szevasz tavasz. 1 év 5 hónaposan mar erősen ideje lett volna az ivartalanításnak amúgy is.

A vizslát mióta tartjuk amúgy udvaron? Lévén alig van szőre...

2020. máj. 7. 22:46
 2/12 A kérdező kommentje:
drótszőrű,és ha beengednénk a házba mindent összetörne ,terészetesen télen be szoktak de csak az előszobáig.És azért nem ivartalanítottuk mert ahogy sovány volt mert ahonnan hoztuk férges volt(természetesen kikezeltettük)és mondta a doki hogy hátha nemsokára eléri a megfelelő súlyt,és ezért.
2020. máj. 7. 22:59
 3/12 anonim ***** válasza:
31%

Remelem matol a hZban van,nehogy terhes legyen??

Igyse ertem,h egy ivaros lany kutyat hogy rakhattok ki az udvarra ,h felcsinaljak.

2020. máj. 8. 00:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha abbahagyta a tüzelést, akkor vigyétek el ivartalaníttatni és meg van oldva. A vizslának még valóban hideg van kint. Azt meg nem értem, hogy egy ennyi idős kutya hogy a fenébe tör össze mindent a házban, amikor már rég meg kellett volna nevelni, hogy normálisan viselkedjen bent.
2020. máj. 8. 08:07
 5/12 anonim ***** válasza:
4-5 hét múlva lehet ivartalanítani, egyeztess időpontot az állatorvossal.
2020. máj. 8. 09:31
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

Akkor tessék szépen megnevelni, hogy ne törjön össze semmit!

A vizsla benti kutya! Mikor fogják már fel ezt az olyan lusta, tudatlan gazdák, mint amilyen te is vagy?!

Másik dolog, nem kell szapitól venni, és akkor nem lesz férges.

Harmadik dolog, az véletlenül se jutott az eszedbe ugye, hogy azért is sovány, mert neki még hideg van kint, és hogy fűtse magát, vacogjon, ne tudjon normálisan pihenni, ahhoz többlet energia kell...

2020. máj. 8. 09:52
 7/12 A kérdező kommentje:
kedves 3 és 4 ,apám tegnap bevitte a munkahejére ,mert a kenele ahol ilyenkor szokott lenni javítás alatt áll mert kiásta és széttépte a hálót.Én nem hallottam olyanról a történelemben hogy valaki egész télen a házban tartson egy vizslát,és nálunk már elég meleg van szval .Télen be szoktuk engedni minden nap ha hideg van.A műhelybe még egy régi kanapéja egy pokróca és egy nem használatos dunnapárnája is van(termézsetese a párnára több huzatot is raktunk ,hogy ne tudja széttépni)
2020. máj. 8. 09:52
 8/12 A kérdező kommentje:
és be szoktuk engedni a két ház közti fedett belső udvarra(és nyug.apám csak estére vitte a munkahelyére ,mér itthon van a kutya.
2020. máj. 8. 09:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy betűt írtál rosszul?! Édes, tévedésben élsz! Te max egy betűt írtál JÓL! :D mint a seggem, olyan hülye vagy! :D
2020. máj. 9. 14:29
 10/12 A kérdező kommentje:
egy sajnalom a szuleid.2 pedig mikor az orvos 15.en nyit eleg nehez lenne😀
2020. máj. 9. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!