Hány hónaposan lehet elszakítani a Német Juhászkutya kölyköt az annyától?
1, a német juhász is ugyanolyan kutya mint a többi, semmivel sem kül9önb hogy külön kéne kérdezni
2, az anyja nem csak azért fontos a kutyának mert tejet ad neki. Ennél sokkal összetettebb a dolog.
És 8 hetes kortól lehet elhozni mint az összes többi kutyát.
Jó,most már jó lesz:)Köszike^^
Tudom hogy nem csak a tej számít,csak azért aggódom,mert nem tudom hogy mikor apadt el a teje(holnap meg is kérdezem a gazdit)
Ha már régóta nincs teje akkor mit lehet tenni,lehet valami készítményt kapni pótlásként?
Még csak 6 hetes?Biztos?Nos...akkor azt hiszem még tudunk várni.
Őszintén szólva,nem tudom pontosan hogy mennyi idős.
Az az igazság,hogy a fent említett gazdi(utólag rájöttem)inkább szaporító.
Egyszer azt mondta hogy két hónapos,aztán hogy nyolc hetes,és nem törődik úgy a kutyákkal mint kellene.
A kutyusba előbb szerettem bele mielőtt megismertem a gazdit,normálisnak,kedvesnek tűnt,de a körülmények rosszabbak voltak mint illene.
A két hónapos, és a 8 hetes ugyanaz:)
Igen ehet már áztatott tápot már bőven, de nem is az étel szempontjából fontos, hogy ne legyen elszakítva 2 hónapos kora előtt, hanem a szocializáció végett. Vigyázz, nehogy instabil legyen a kutya, figyelj rá, ne engedd meg, hogy ő legyen a falkavezér, csak ügyesen:)
Ha rosszat csinál, korrigáld, ültesd le, és várd meg amíg megnyugszik!
Miért hozol el kutyát ilyen helyről?
Nem csak az anyakutya gondozása kell a kölyköknek, hanem az emberek közelsége is.
Ahol nem foglalkoznak megfelelően a kölykökkel, jó eséllyel kaphatsz egy ideggyenge nehezen kezelhető kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!