Miért mindig az én kutyáim?
Én már az első incidens után sem hagytam volna rá, jó hülye vagy már bocsánat.
Nekem az egyik kutyám nagyszüleimre bízva megszökött,meglett szerencsére, a másik majdnem belefulladt a medencébe. Ez így 1 hét alatt. Soha többet nem bíztam rájuk a kutyákat!
Léteznek kutyapanziók is ami bár drága,de megbízható.
Ha pedig állandóan kijársz külföldre és megbízható ember sincs akire rábízd,akkor ne tarts kutyát.
Egyik barátnőm akart kutyát mikor havonta két havonta 1-2 heteket ha nem többet külföldre mentek a párjával és kijelentette,hogy majd rám bízza addig a kutyát. Meg mondtam ha ennyire ugráltok kifelé akkor nem való kutya és nem nem vigyázok rá,mert a vége az lett volna,hogy legyen az enyém.
Aki sokat utazik,sokat jár ki külföldre akár munkaügyben az ne tartson kutyát vagy úgy,hogy magával viszi,vagy tényleg megbízható embernek adja oda addig.
Mondjuk mert rohadé fa$zok, te meg felelőtlen hülye vagy.
1., Ne vállalj kutyát, ha ide-oda utazgatsz és nem tudod biztosítani hogy veled legyen. Döntsd el mit akarsz.
2., Mi a fa$zért kell olyan hülyékre bízni a kutyát akik már egyszer átvertek??? Ha nekem egyszer elpasszolták volna a kutyámat, nem hogy mégegyszer nem bíznám rá, de kb szóba se állnék vele...
A felelősség a tiéd! Miért kellett kutya, ha nem vagy vele? Ha nem foglalkozol vele? Ha nem tudod normális emberekre bízni?
Ne tarts többé kutyát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!