Mi lehet a kutyáknak a baja?
#6: Talán meg kellene találni az okát, hogy miért kell havonta orvoshoz vinni. "F.mat."
2 napja nem evett, fosik és hány, szerinted ez egy hétköznapi megfázás tünetei? Szegény állat ki van száradva és éhezik, az ételmegtagadásból kiindulva valószínűleg még egyéb bajai is vannak, amiket nem tud elmondani. Te ezzel akarsz hétfőig várni? Ha neked lennének ilyen tüneteid, már rég a sürgősségin várnád a sorodat!
Kezdjük ott hogy ki se jön doki, 3 át is hívtam! Akit szoktam hívni az nem veszi fel, a másik kettő meg nem jön házhoz...
Deee ti okosak vagytok... Abba nem gondoltok bele hogy tiszta ideg vagyok a kutya miatt is a munka is haladjon, telefonalgatok jobbra balra...
Menjetek ki a legmesszebbi cigány telepre ott magyarázatok azoknak hogy hogyan tartanak állatot!
Hívj egy taxit és vidd el a kutyádat a rendelőbe! Vagy ismerőst kérjeg, hogy vigyen be titeket! Nagyobb városokban adott kutyaiskolák üzemeltetnek kutyataxit. Rengeteg lehetőség van!
Mégis milyen segítséget vársz? Bájital receptet küldjünk és ráolvasással gyógyítsuk a kutyát?
Hol laksz?
Kérj segítséget állatvédő csoportoktól facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!