Hogy állítsuk meg a hasmenését?
Hát a pedigree elég nyomorék egy táp. Magas árához képest nincs sok használható benne. Én a helyedben valami jobb minőségű tápot választalnék, amiben több a hús. Pl Brit premium, Brit care, Premiere, Wilderness, N&D, Dado, Pro Plan stb
Egyébként hasmenésre aktív szén tabletta. Egyszerűen beszerezhető, hatékony. Figyelj rá hogy sokat igyon mert sok folyadékot vesztett
Ha van otthon, akkor adj neki emberi hasfogót, vagy egy kis darab grill faszenet, összetörve, konzervbe keverve!
És ne etesd műmoslékkal! Hús, emberi ebéd maradék, meg hasonlókat egyen, ne dobozos vackokat!
A kutyád keverék. A fajtiszta szónak meg nézz utána, mert ha ennyire sem vagy tisztában a kutyákkal és a biológiával, nem kellene állatot tartanod. (Faj és fajta közti különbség általános iskola alsó tagozata. Akkor is hallanid kellett róla, ha 8 általánosod sincs.)
A Pedigree meg egy alja, szenny táp. Esetleg olyan táppal etesd, aminek nem 8-10% a hústartalma! Tényleg nem kellene neked kutya, ha még az ételén is spórolsz...
Törzskönyves az a kutya?
Amúgy a Pedigree tényleg nem jó táp, csak jó a marketingje és sok helyen kapható, ennél vannak sokkal jobbak nem túlárazottak között is.
Széntablettát lehet adni a kutyának, de nem ártana, ha állatorvos is megnézné, és célzott kezelést kapna, mert komolyabb probléma is okozhatja. Féreg is okoz hasmenést például.
Kedves 4es!egy törzskönyves Németjuhászról beszélünk, légyszives ne itt éld ki a nagy tudásodat. Nem akarok kutyaszakértő lenni, nem mélyültem ennyire bele soha. Mindazt amit leírtam maga az állatorvos mondta.
Valami tapasztalatom csak van a németjuhászokban, mert történetesen már 4-em volt rajta kívül. Csak egyik sem iylen kis kortól lett az enyém, ezért nem tudtam hogy kezeljem a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!