Szólhatok neki? Kiköti a kutyáját és folyamatosan ugat szegény?
Egy kismama a szemközti játszótérre mindig besétál, előtte a kerítéshez gondosan kikötözi a szálkás szőrű tacsiját, ad neki egy sípolós játékot, és órákra bemegy a játszótérre.
A kutyus meg folyamatosan ugat, vagy sípoltatja a játékot. Az egy dolog, hogy nagyon zavaró, az meg a másik, hogy hidegben és melegben ugyanúgy megteszi, és szemmel látható, hogy a kutyus nagyon nem élvezi ezt a helyzetet.
Én nem szeretnék beleszólni, h mit csinál a kutyájával, de ez már kicsit sok...
Persze, szólj Neki!
Biztos megérti, hogy zavarja az ott lakókat és nem is illdomos csak úgy kikötni és ott hagyni szegénykét!
kérdezd meg, elvigyed-e egy körre sétálni a kutyát, mert látod, hogy ő nem tudja a gyerek miatt.
ha meg paraszt, mondd meg neki, hogy az új törvény értelmében is tilos, állatkínzásnak minősül 4m-nél rövidebb lánc... de jobb kedvesen kezdeni...
odamész megsimogatni a kutyát, elkedztek beszélgetni...
Nincs a kutyus közelében, ezért is ugat szerintem a kutya, mert szem elől veszti a gazdit, és nincs megnevelve, szóval el kell kapnom, én is kedvesen akarom kérdezni, tudom, hogy nagyon sokaknak mennyire nem tűnik fel, hogy zavarja a környezetét.
(Mondjuk én a gazdi helyében félteném a kutyust, mert igazán szemrevaló fajtatiszta (vagy annak látszó) szálkás szőrű tacsi és vannak szaporítók a környéken.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!