A kutyámat 6-7 hónaposan találtuk, most 2 éves kb. Megismerné még a régi gazdáit?
Biztosan!
Nálunk is volt egy kóborkutyus, a gazdija kidobta. A mi kutyusunk évek múlva odarohant hozzá farkcsóválva, az meg belerúgott.
az én kutyám 3-4 hónapos lehetett, mikor megtaláltuk. vihar volt, félt és behúzódott a kerítésünk alá. mikor reggel mentem suliba észrevettem hogy ottvan, próbáltam megsimogatni, mert nagyon félt és sokkos állapotban volt. mikor odaértem hozzá és elhúztam róla az ágat láttam hogy vérzett a jobb füle belülről, félig egy szög állt ki a fejéből és alig tudott lábraállni, a jobb hátsója szét volt verve. szóval az enyém nemhogy nem megy a régi gazdája közelébe, de senkihez nem megy oda. amúgy ha megtalálnám a régi gazdáját szanaszét rugdalnám hogy érezze hogy mit élt át a kutya.
tettünk bejelentést is, de nem találták meg, aki ezt tette vele, szóval azthiszem a legkevesebb amit tehetek hogy ezt a 15-20 évet még boldogságban biztosítom neki.
(tibeti masztiff és leonberger keverék, de nagyon édes)
20/L
Lehet hogy hülyeséget mondok, de nekünk embereknek csak a vizuális képek maradnak meg (hogy nézett ki, milyen volt az arca, stb) viszont a kutyáknak jó a szaglása, és amiatt örülnek meg egy számodra vadidegen érkezésének, mert a szaga megmaradt a régi, és tudják kihez kötni. Pl. az utcán késő éjszaka elhaladó 2-3 fős embercsoportokat azért utálják és ugatják a kutyák mert nem ismerős a szaguk, félnek tőlük, idegenek nekik.
Amikor én a matektanárhoz jártam 14 évesen, a szobapincsi ugatott rám, mikor már 6 meg 7 meg 10 meg 20. alkalommal mentem akkor már összenyalta a cipőm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!