Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki tud eladó Csau-Csau...

Valaki tud eladó Csau-Csau kutyát?

Figyelt kérdés

Keresek eladó Csau-Csau kutyát

Nem túl drága áron de igazából az lenne a legjobb ha ingyen találnék. Lehetőleg a Dunántúli-Dombságon belül.A válaszokat előre is köszönöm

#kutya #eladó #Csau- Csau
2020. ápr. 24. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy "nem túl drágán"?!?! A felelős állattartás ott kezdődik hogy nem a kutyán spórolunk....ingyen?fajtatiszta kutya?hol élsz te!?!?keress fel egy tenyésztőt,ha jön egy 200 000ft-os állatorvosi csekk,(ami ingyen,,meg szapis kutyáknál szinte biztos)honnan teremted elő a pénzt?
2020. ápr. 24. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Noé állatotthonnak van csau-csau fajtamentése. “Ingyen” kapsz kutyát, ha jól tudom az oltási költségeket és a csip árát elkérik. Plusz egy életet mentesz.

Bár ők Budapesten vannak

2020. ápr. 24. 19:41
 3/3 anonim válasza:
Ha a csaura nem költesz az elején, majd fogsz ha meg lesz. 2x ese lesz az eredeti árának. Enyémet 7evesen el kellett altatni, szemet ki kellett venni többszöri műtét után, annyi baja volt hogy amit utólag rá költöttünk, rengeteg volt. 5evvel ezelőtt a Tuti szigeti csau keneltől vettem, es 5eve a kutyanak semmi baja nem volt. A kötelezőkön kívül semmire nem kellett ra költeni. Noé-nal lattam multkor csaut, gazdit kerestek neki.
2021. márc. 30. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!