Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nagy termetű kutyát...

Milyen nagy termetű kutyát tartasz otthon, ajánlod e nekem? Tarthatok e otthon lakásban is nagy kutyát?

Figyelt kérdés

a kérdés elsősorban azoknak szól, akik maguk is kutyások, és lakásban tartanak nagytestű kutyát!

Köszönöm előre is!

#kutya #lakás #Nagykutya tartása lakásban
2020. ápr. 24. 10:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom, az enyém nem járt kiképzőhöz(kivéve őrzővédő)"

... ez hazugsag tesokam, kepzettlen kutyaval nem orzovedozik senki!

2020. ápr. 24. 16:30
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
65 kilosan pedig nem fogsz meg egy felboszult Kaukazusi Juhaszt ... de azert biztosan elhiszi valaki.
2020. ápr. 24. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehát elbasztad a kutyád nevelését és most azon háborogsz hogy senki nem tudja kijavítani helyetted, de még így is mindenki hülye csak te vagy helikopter. Szerintem észosztás helyett szálj magadba, mert te vagy az akinek kezelhetetlen a kutyája.
2020. ápr. 24. 17:48
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Ha normális idegrendszerű, jól tevelt kutyát van, annak is van őnbizalma! Ennyi hülyeséget...
2020. ápr. 24. 18:46
 15/18 anonim ***** válasza:
34%

Kébzeld nem húzott el, sőt a ló se! Mert tudod van olyan hogy nevelés! Az, hogy Te elcseszted a kutyád attól még más nem! Meg másnak nem ideggyenge a kutyája!

És őrzővédőzni kikébzővel szoktunk! Szövegértés! Amúgy meg masod állásban aktívan foglalkozom kutyákkal!

2020. ápr. 24. 18:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk német dogunk van. Ha csak a lakás szempont, akkor mindenképpen ajánlom.
2020. ápr. 28. 13:45
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem argentin dogom van lakásban (52 nm a lakáss 50-51 kg a kutyám)

Ha eleget mozgatod és van rá időd, pénzed akkor semmi baj nincsen vele.

2020. ápr. 28. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem egy befogadott keverék kutyám van, aki 65kg mackó, nagyon boldog. Bár előtte utcán élt, most bármi foglalkozásért, szeretetért mindenért hálás. Van még két közepes szintén befogadott kutyám is, 15 és 25 kilósok. Napi 3x vannak sétáltatva, pórázon elmegyünk a rétig(20perc), ott nekiengedem őket és alig negyed óra alatt kifutkározzák magukat. Én is játszom velük. Imádom őket. Este közösen vacsizunk. Utcakutya a legjobb kutya. Akármekkora, akármilyen, olyan hálás lesz, amiért otthont adtál neki, hogy bármihez alkalmazkodik a kedvedért. És a lényeg, hogy nem kényszerből elvisel, hanem tényleg boldog tud lenni bármilyen élethelyzetben, ha a szeretett gazdája ott van. Én is voltam már megszorult helyzetben, amikor két hétig csak csirkezúzát ettünk kenyérrel mindannyian, de ők akkor sem panaszkodtak.
2020. ápr. 28. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!