Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labrador vagy border collie?

Cobain kérdése:

Labrador vagy border collie?

Figyelt kérdés
Három gyermekünk mellé szeretnénk egy kutyust a családunkba. Elsősorban törzskönyvest, megbízható tenyésztőtől. Labradort gondoltunk, de most felmerült a border collie. Mivel sorházban lakunk, így van kertünk, de nem túl nagy. Melyik lenne a jobb választás?

2020. ápr. 23. 18:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"A labrador és a border collie két külön univerzum."

Ez tény, de egyik sem öleb típus. :-) Nekem labis ismerősöm rendszeresen jár a kutyájával Hard Dog Race-re (mármint amikor éppen lehet menni, nem ebben a vírusos időszakban), az meg nem egy kis séta a ház körül. A labradorokat ráadásul vakvezetőnek előszeretettel alkalmazzák, ami ugye a kutyának munka, feladat.

A border collie meg terelő, ráadásul neked kell okosabbnak lenned. Az én mentettem ugyan nem fajtatiszta, de így is vág az esze. Én élvezem a vele való foglalkozást, de ha unatkoznak, annak meg megvan a negatív következménye, az egyik fajtamentés rendszeresen posztolt egy borderről, aki unalmában szökött.

2020. ápr. 24. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!