Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nemsokára megyünk nyaralni, a...

Nemsokára megyünk nyaralni, a barátom, a ktuyusom és én. Ha boltba megyünk, hogyan vigyük be? Vagy kössük ki a bolt előtt? Ha ki kell kötni akkor hogyan szoktassam hozzá?

Figyelt kérdés
9 hónapos keverék kan.
2010. júl. 27. 22:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Egy nyiutott kempingben is be lehet rakni a sátorba vagy a szállító boxába. De ha neked az a jó válasz aki egyetért veled akkor hajrá. A kutyád érdekében remélem semmi baja nem lesz, főleg ebben a bunkó országban ahol a kutyák nagy része vadállat és az emberek nagy része bunkó és belerúg egyet elmenet... -.-" Én sosem hagynám egyedül a kutyáim sehol pedig kissé jólneveltek.
2010. júl. 27. 23:15
 12/25 A kérdező kommentje:

kb 50 centi a marmagassága, 9 hónapos és spániel-ír szetter keverék.

és elvileg cba vagy tesco.

2010. júl. 27. 23:15
 13/25 A kérdező kommentje:
a paranoiádat kezeltesd szerintem, de van igazság abban amit mondasz, csak talán nem ennyire.
2010. júl. 27. 23:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Ez nem paranoia, ez tapasztalat, alapvető tudnivaló. Szerintem régebben kutyázom mint te de te biztos jobban tudod a földből még ki se nőtt kölyök kutyáddal, hogy mennek a dolgok. Szerintem a gyereked sem hagyod a bolt előtt egyedül...
2010. júl. 27. 23:18
 15/25 A kérdező kommentje:
elég rég kutyázom, lovazom, annyira nem vagyok ostoba. :) ja, és mellesleg nem hiszem hogy azon múlna hogy ki milyen régóta.
2010. júl. 27. 23:19
 16/25 Akiteki ***** válasza:
100%

Mi úgy szoktunk a boltba menni kutyával, hogy kettesével.

Bemegy az egyik, megveszi amit kell, aztán bemegy a másik és megveszi, amit az első elfelejtett. :))

Egyszer kötöttem ki a kutyámat a bolt elé, fél perc alatt elrágta a pórázt és berohant utánam. A felvágottas pultnál találkoztunk. De ennyi erővel szaladhatott volna világgá is.

2010. júl. 27. 23:37
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
én is láttam már kikötött kutyát, egy yorkie-t, akivel pár perc mulva találkoztam a boltban is, a gazdáját keresve. úgyhogy ne kössétek ki :) szerintem
2010. júl. 28. 00:01
 18/25 anonim ***** válasza:
93%
Én egyszer próbáltam kikötni a kutyámat 5 percre, csak az üres pórázt találtam a bolt előtt. Akkor vettem észre, hogy már régen bejött utánam:))) A szívem is megállt majdnem, mert ott volt a forgalmas út is, de szerencsére nem arra ment. Kihúzta a fejét a pórázból, pedig nem volt laza, a szeme is bevérzett neki ezután.
2010. júl. 28. 00:53
 19/25 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

A kutyust vagy hagyd a szálláson,esetleg ha összebarátkoztok valakkivel,krjétek meg,hogy vigyázzon rá,vagy pedig egyikőtök maradjon kint vele a bolt elé.Ilyen tesco szerű boltoknál sose hagyd kint a kutyádat.

Azzal semmi gond nincs,ha kiköti valahová a kutyáját.Csak nem mindegy,hogy hol.Én ugyan nem kikötni,hanem lefektetni szoktam a bolt mellett a kutyáimat,de csak akkor,hogyha a környéken vagyunk,és max 1 percre ugrok be,pl a henteshez.Nem tart tovább 2-3 percnél,addig vígan elheverésznek kint. Attól nem félek,hogy ellopják őket,mert az egész környék ismeri őket,mindig ücsörögnek ismerősök a padokon,így tudom,hogy ha bárki hozzájukszólna,akkor arra figyelnének. De máshol nem hagynám kint őket soha

2010. júl. 28. 07:53
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de elgondolkodtatott a kérdés.. Én ugyanis évekig jártam a kutyámmal Balatonra nyaralni, de ez még meg sem fordult a fejemben, hogy idegen környezetben kint hagyom a bolt előtt kikötve. Pedig mi is jártunk boltba, s ugye ott volt a kutya. De valahogy természetes volt, hogy bár együtt mentünk vásárolni,de nem csoportosan vonultunk be a boltba, kutyát pedig kint hagyva. Nálunk ez természetes volt, hogy addig kutyussal valaki mindig kint maradt a bolt előtt, leültünk szépen a padra s vártunk ami a másik kijön. S mekkora volt az öröm amikor a másik gazdi kijött, s még kis jutalomfalatot is hozott a boltból:) Szóval meg sem fordult a fejünkben, hogy ki kéne kötni, mert mindannyian be akarunk menni vásárolni, s ez semmilyen problémát nem okozott a nyaralás alatt, nem volt teher. Egyébként most egy 10 hónapos kutyám van, jónevelt, szófogadó, parancsokat ismeri, de ha elmennék vele nyaralni ennyi idős kutyával kapcsolatban meg méginkább meg sem fordulna a fejemben, hogy bárhol otthagyjam. Alapból odamennek a kölyök kutyákhoz az emberek, hogy "jajdearanyos" stb, s nem részletezem mi lehet a következménye..
2010. júl. 28. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!