Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mégis mi az, hogy albérletben...

Mégis mi az, hogy albérletben lakó embereknek nem adnak örökbe kutyát?!

Figyelt kérdés
Ügye nem minden menhelyen van így? Nem albérletben lakok, de laktam ott és semmi probléma sincs vele szerintem.

2020. ápr. 22. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%
Illatos utra menj. Ott nem kerdeznek ilyet,adjak szerzodessel.
2020. ápr. 22. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Gondolom azért, mert sok menhelyre kerül vissza kutya azért, mert a gazda nem viheti magával az új albérletbe. Simán rossz tapasztalat sajnos.

Kutyás albérletet nehéz találni, pláne ha nagytestűd van. Senkit nem érdekel, hogy szobatiszta és nem rombol, ha nagytestű, már eleve hátránnyal indulsz.

2020. ápr. 23. 08:40
 13/14 anonim ***** válasza:
30%

12.-nek.

SZERINTEM alap, hogy lakásban nem tartunk nagytestű ebet. Pláne más lakásában.

Ha Budapestet veszem alapul, a környező településeken is lehet bérelni házat, és gyakran gyorsabb onnan 1 vonattal vagy 1 busszal bejönni a városi melóhelyre, mint városon belül utazva, 2-3 átszállással.

Tapasztalat!

2020. ápr. 23. 09:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Nemcsak lakásokat adnak ki albérletbe, hanem kertes házakat is. 🙄

Ott sem szívesen látnak kutyát. Egyébként nagytestű alatt nem feltétlen kaukázusit kell érteni, már pl. egy vizsla láttán is elrettennek, azt meg ugye ÉRTELMES ember nem tart kint télen, mert fázik.

2020. ápr. 23. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!