Tudnátok olyan bolha irtó nyakörvet mondani ami hatasos is?
Nincs olyan, hogy minden kutyának jó. Most hiaba mondom, hogy nekünk xy fajta nyakörv jött be, lehet a te kutyádnak meg nem jó...
Amúgy én inkább tablettát vagy spot ont használnék, a nyakörvek szart se érnek.
2# nálunk évek óta szart se érnek. Annyira, hogy sosincs bennük bolha vagy kullancs...
Kiltixet használunk
4. Nálunk meg annyira szart se ért egyik nyakörv se, hogy tele volt a kutya kullanccsal mellettük...
Nagyon sok félét próbáltunk (kiltixet is) semmit nem érnek. Egyedül a bravecto tabletta vált be nekünk, de az nagyon, kullancsot még csak rajta sem láttam ez mellett.
6. Nézd, mindkettőt próbáltam meg még sok más fajtát is, az én eddigi kutyáimnak nem használt egyik sem.
Sőt olyan is volt pont a forestonál, hogy a nyakörv alatt volt a kullancs.
Lehet neked bevált, de számomra a tapasztalataim miatt szart se érnek.
Amúgy ez nagy hülyeség, hogy enyire promózod ezeket a nyakörveket, holott lehet a kérdező emiatt megveszi azt kiderül az ő kutyájának sem ér semmit, mert mint írtam már korábban nincs olyan termék, ami minden kutyának használ. Már ez is ezt mutattja, hogy a te kutyádnak jó az enyémnek meg nem...
Szögezzük le, hogy 100%-os védekezés nincs.
A nyakörveknél figyelni kell arra, hogy a felületük megfelelően érintkezzen a kutya bőrével. Nagy, tömött szőrű kutyáknál ez probléma szokott lenni, mert ha nem érintkezik a kutya bőrével valóban nem hatásos.
Statisztikákat tekintve hatékonyságban a nyakörvek valóban hátul kullognak. Első a tablettás belső védekezés, utána jönnek a cseppek, és végül a nyakörvek.
Ha ragaszkodsz a nyakörvhöz akkor ezt a 3 fajtát tudom javasolni: Foresto, Kiltix, Scalibor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!