Angol bulldog kölyköt szeretnék, Csongrád megyében? 40 ezer ft-ig?
Ennyiért szaporítótól tudsz venni, aminek nem lesz törzskönyve, vagyis hivatalósan nem is lesz igazi fajtatiszta angol bulldog...
Emellett beteges is lesz.
Tenyésztőtől bármilyen kutya 100+ ezer.
Mondjuk az angol bulldog még törzskönyvesen sem a legegészségesebb fajta...
Ezért a pénzért nem kapsz igazi angol bulldogot. Csak valamilyen beteges keveréket.
Ha kutyát szeretnél még gyűjts hozzá hogy egészséges kutyát vehess.
Ha megveszed ennyiért készülj hogy a tenyésztőtől vett kutyának a tripláját fizetnéd. Sokkal olcsóbban kijössz ha rögtön egészséges kutyát veszel tenyésztőtől.
40 ezerrel te ne akarj angol buldogot, akit télen fűteni, nyáron hűteni kell, mert nem bírja sem a hideget, sem a nyári meleget.
Nem azt mondom, hogy ne legyen valamilyen kutyád, de ne ilyen kényes fajtát akarj, ha ennyire nincs pénz rá!
Tudod te egyáltalán, hogy mennyiben van éves szinten a felelős kutyatartás, még ha nem is beteges?
Én is csatlakozom a fentiekhez.
Fajtatiszta, törzskönyves kutyát ma már nem kapsz 100 ezres nagyságrend alatt.
Hát nagy tévedések is vannak itt azért
Az amerikai akitakat se törzs konyvel vettem meg is nagyon szépek és egeszségesek
Az állat orvosunk is mindig meg dicséri milyen szépek és egeszségesek
Erre h ilyen árban van e szép és egészséges Képzeljétek van
Hobbi szinten tartoknál tudtam volna venni kutyust és a szülők papiros kiállitos kutyák
De sajnos el késtem mert a kutyákat el kapkodtak (nem tenyészteni akarták) csak lettek és nem kellettek nekik
Az hogy papirosak a szulok semmit se jelent.
Mivel akik paroztattak ojet nem tudjak ha ket kutya keveredik milyen betegsefek jonnek elo hisz lehet nem jo parositas a ket kutya hiaba papirosak.
De azert az akitakat be keverd egy olyan kutyavala ami alapbol nagyon beteges. Ha szapitol veszed akkor meg 100% hogy az lesz.
De akkor hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!