Mit tennétek ilyenkor? Verekszenek.
Figyelt kérdés
Van 2 kutyám,egy 8 éves keverék(kis termetű) és egy 8 hónapos rottweiler.Mindkettő kan.Az idősebb kutya állandóan ugatja,támadja a fiatalabbat,aminek sajnos előbb utóbb az a vége hogy összemennek.A verekedés mindig akkor van ha én is az udvaron vagyok,ha nem vagyok kint nagyon jól elvannak.Mindig az öregebb kutya kezdi a balhét.Felugrál a fiatalabbra,ugatja,ugy csinal mintha pározni akarna,kaparja...idegesíti,a fiatal nem foglalkozik vele,de erre ha megjelenek az udvaron kis idő után össze is mennedek.2020. ápr. 18. 18:15
1/12 Marci65 válasza:
Ivartalanítsd őket. Ha ez nem sikerül én elkülöníteném őket.
2/12 A kérdező kommentje:
Hogy különítsem el őket?Felváltva zárjam be őket?
2020. ápr. 18. 18:39
3/12 anonim válasza:
Az oreget zard el mindig,ah elkezdi provokalni a rotit. Nehogymar a normalis kutya szivjon.
A tenyeszto nem szolt,h vigyel inkabb lanyt,ha van egy fiu kutyad?
4/12 anonim válasza:
Verekedjenek is! A tini fiúk is verekszenek amíg ki nem alakul hogy ki az erősebb ki kihez hogyan viszonyuljon majd ha megnő a roti párszor elveri az öreget aztán békén fogják egymást hagyni, csak játékból fognak verekedni
5/12 A kérdező kommentje:
Csak olyan durva mikor összemennek..félek hogy a roti megöli.Egy egy ilyen verekedés után az öreg szokott kicsit vérezni a száján,de nem adja fel.Egyébként 1 percig tart az egész,mert azt vettem észre ha olyankor eltünök a szemük elől abbahagyják.
2020. ápr. 18. 18:55
6/12 anonim válasza:
miért kell 0 hozzáértéssel egy kan kutya mellé egy másik kant vinni...?
7/12 anonim válasza:
Egyébként azon verekszenek össze hogy melyik legyen a falkavezér, miért nem te vagy az?
8/12 anonim válasza:
Tiltsd le és büntetsd meg őket.
9/12 anonim válasza:
Amikor kimesz az usvarra es a kutyak osszemennek, akkor ne csak nezd a dolgokat, hanem allitsd le oket. Mondjuk attol nem kell felni, hogy az egyik kutya megoli a masikat, a kutyak alapvetoen nem hulyek ... de nem kell hagynod, hogy allandoan rivalizaljanak. Te vagy a fonok, nem lehet balhe a portan.
10/12 anonim válasza:
Esetleg akkor tiltsd le ezt! Szimplán vezesd be aut a szabályt, hogy nem dominálhatják és nem provokálhatják egymást! Ja, hogy a nevelés nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!