Hogy segítsek a kutyusnak?
Házvásárlás előtt állok. Ahol most lakom,van egy kutyus. Kicsit öregebb puli.
A gond pedig,hogy a gazdája,az én papám elég rosszul bánik vele. Kiabál, konyhai hulladékokat ad neki enni,néha bátja is.
A kutya amióta itt vagyunk (én és párom) nagyon ragaszkodik hozzánk. Inkább velünk van. Ha kint vagyunk,vagy ha sétálunk...
Nos,most,hogy költözünk,bár nem az enyém,a szívemhez nőtt és szeretném,ha jobban élne. Viszont az biztos,hogy a papám nem engedi elvinni.
Az is egy lehetőség, hogy elviszitek, ő meg szerez egy másikat és újraindul a spirál...
A papád végülis befogadott benneteket, nem lenne fair ellopni a kutyáját+nagyon gyorsan rá is jönne.(hiába kritikán aluli, ahogy bánik vele)
Próbáld meg rábeszélni, hogy nem kell neki kutya, ti viszont nagyon megszerettétek és foglalkoznátok vele.
Miután elmegyünk,egyedül lesz,ezért biztos nem adja oda.
A "befogadott minket" dologra inkább nem térek ki...
Szeretném elvinni,de akkor biztos,hogy az egész család nekem támad. Ettől félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!