Állandó puffadás lehetséges taptol?
Hosszu szorben volt nem tűnt fel semmi, kb 1,5 hete mikor lenyirtam akkor vettem észre hogy valami fura rajta. De nem foglalkoztam különösebben a dologgal. De aztan nezem nezem fogdosom és puffadtnak tűnik.
Kedve jó, etvagya jo, iszik is. Aktív. Játszik a masik kutyaval.
Semmi betegségre utaló jel nincs!!
Kaka rendben, nem hanyt vagyis egyszer fűeves utan.
Na mar most a tapja tartalmaz kukoricát arra gondoltam lehet az fújja fel. :/ multheten rendeltem neki tapot amiben nincs kukorica. Elvileg holnapra megerkezik. Ugye az ünnepek meg a virushelyzet betett.
Gondoltam atvaltok a masik tapra és ha utána se múlna el, hogy picit pufibb a hasa. Akkor orvoshoz viszem. Vagy amint észlelek más tünetet!!
Gyomorcsavar azert nem lehet, mert 5 kgos kutya, másrészt annak vannak tünetei és ott ha órákon belul nincs orvoshoz vive akkor meghal. O meg 1,5 héte amit látok pufibb a hasa.
Cushingkornak neztem utana de ott megnövekedett vizivast ir mint tunet meg sok pisilest. Mivel a mellekvese probléma.
De ez sem áll fent.
Ezert gondoltam a tapra.
Mint irtam más tünet nincs. Ha lenne levittem volna dokihoz.
Milyen táp amiben van kukorica kutyának?
Milyen fajta kutya?
-Milbemaxot kap havonta!
Orvos mondta ez mellett nem kell plusz
fereghajto.
-Criskydogot, de legutóbb a lazacosat rendeltem neki. Ezt kb 2hete eszi.
-Havanese
Na most már,hogy pár napja új tápot kapja pici régivel,lement a puffadás!! :)
Azért írom le,hátha valakinek hasonló problémája van a kutyájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!