Hol tudnék golden retrievert venni 250 ezer forintért?
Figyelt kérdés
Nem nem az a fontos mennyibe kerül, csak szerintem 500 ezer forint amit ma megkaptam 2 tenyésztőtől is az SZERINTEM sok!Nem tudok valakit ajánlani aki megbízható és van nála várható alom?2020. ápr. 11. 15:41
1/21 anonim válasza:
Nem,mert egy goldinak alaphangon 500,000ft az ára..a másik kérdésed alá leírtam részletesen,hogy miért
2/21 anonim válasza:
Komolyan fél milla egy darb kutya, csakmer' faj'tiszta ????!!!!!!
Betegembrereeeeek!!!!
Menjél el a retriever mentőkhöz vagy bármely menhelyen is találsz, lehet nem kölyköt, vagy nem teljesen tisztavérűt, de szerintem nagyon nagy hülyeség kiadni ennyi pénzt egy kutyáért(kivéve ha orvosi dologról van szó)!!!!
4/21 anonim válasza:
Gratulálok utolsó!!ajalnd a jófogást👌👏👏👏
5/21 anonim válasza:
Inkább onnan 60 ért, mint egyet 500-ért. Ha annyira tenyésztőt ajánljátok, adják fele áron mint most.
6/21 anonim válasza:
Hát ezt én sem értem. Miért nem hozol ki menhelyről kutyát? 😕
7/21 anonim válasza:
Prostiért nem adnék fél gurigát, pedig ő lefeküdne velem...
8/21 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretnék menyhelyről mert szeretném hogy a legelejétől mellemet legyen, meg nem akarom hogy betegeskedjen.
2020. ápr. 11. 17:36
9/21 anonim válasza:
És csodálkoznak az embereken, hogy az átlag ember miért szaporítótól vesz kutyát... Persze, a tenyésztőnek semmi haszna nincs. Nem keres semmit a fél millió/kutyán. Jó vicc. Bolond, aki ezt elhiszi. Ha egyik tenyésztő ki tudja hozni 150 ezerből, akkor a másik miért is nem?
10/21 anonim válasza:
Kedves utolsó!
1aruld el kerlek,melyik kennelben 150 000ft egy goldi kölyök
2:úgy lehet,hogy minnel draggab egy kölyök,annal minősegibb,annal jobb vervonalból származik,annál minősegibb táppal etet a tenyésztő,annál több kiallítást nyertek a szülők,es igen ígyis alig van haszna a tenyésztőnek,szóval ha nem értesz a temához,kérlek ne okoskodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!