Melyik kennelből kapok 200-300 ezer forintért pomerániait?
Egy vidéki kennelből nemrég 2000€ árat kaptam ~ 650 ezer Ft. Szerintem nagyjából ennyi egy show minőségű kutya. A Solti-Spitz kennel szokott néha hirdetni 350 ezer körül hobby célra, rutinos, megbízható kennel. Szerintem a fenti árakkal számolhatsz nagyjából. De ebben a csoportban sok tenyésztő van és jó a közösség: [link]
Egy kennelt kerülj el: Hermoso la Noche. Az a tenyésztő elmebajos, az összes többi hazai tenyésztő ki nem állhatja mert agyrém amit művel. A kutyái küllemre nem szépek, csak a színek extrák de milliós összeg emiatt egy kutyája. Az extra mini, hobby, orange kutyákért 750 ezret volt pofája kérni 2 éve amikor éppen hogy csak megalapította a kennelt, el sem merem képzelni most mennyi lehet... Én nem vagyok tenyésztő csak 15 éve pomirajongó de ilyen romboló ember hazánkban eddig még nem volt ezek alatt az évek alatt, szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!