Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fel van puffadva a kutya mit...

Fel van puffadva a kutya mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem tudjuk elvinni orvoshoz mert most nincs orvos, ez a legnagyobb gond. A tüdejénél mintha lenne egy zacskó, gondoltuk vizesedés ezért adtunk neki vizhajtót, de nem is akar enni sem. Nagyon félek... van valami ötletetek mit csináljunk?

2020. ápr. 10. 12:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
14 évesen? Megnéznélek:)
2020. ápr. 10. 19:03
 12/17 anonim ***** válasza:
20%
Annyira nyomorultak vagytok... tanácsot kért, nem kioktatást, lehet, hogy nincs lehetősége Budapestre menni, és ha jól látom sehol nem írta hogy nem kért tanácsot az orvostól... örülök hogy jobban van a kutyád! Hány éves? Az enyémmel is ez volt, kb két éve, ELVITTÜK ORVOSHOZ, és beöntést adott neki
2020. ápr. 10. 19:13
 13/17 A kérdező kommentje:
19
2020. ápr. 10. 19:16
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
"Azonnal orvoshoz, azonnal kocsiba,ha nincs megkérni valakit" Mert ez csak így megy, megkérek valakit, aztán felszalad velem Pestre egy kutyával együtt. Nem mindenki él Budapesten, vagy mondjuk megye székhelyen.
2020. ápr. 10. 19:58
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes, én falun laktam, mikor találtunk egy kutyát télen kb szétfagyva, valaki a kerítéshez kötötte és otthagyta, és a szomszédot kértem meg, hogy vigyen be a városba...! Lehet, szégyen, nem volt autónk, de mit tehettem volna? Középiskolás voltam, de ennyi eszem volt!
2020. ápr. 10. 20:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Örülj neki hogy te megtehetted... a pozitívakat köszönom, most már evett is a kutyusunk🙏
2020. ápr. 10. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:
27%
A 19 az nagyon szep kor😱👏
2020. ápr. 11. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!