Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Trimmelő fésű itthonra?

Trimmelő fésű itthonra?

Figyelt kérdés
Szálkás tacsim van, trimmelni kellene, de a vírus miatt nem fogad senkit a kozmetikus. Viszont nagyon kellene már, megcsinálom én, még ha nagyon soká is fog tartani, de nem tudom, melyik fésű a jó. Ki melyiket ajánlaná?

2020. ápr. 10. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Veszel egy vasfűrész lapot. Azzal kezded el fésülgetni. Persze, nem kell belenyomni a bőrébe a fűrészlapot, csak érzéssel , lassan húzni.

Óriás snacijaimat így fésültem évekig. Ha nem is tökéletes trimmelés, de sokat kiszed.

2020. ápr. 10. 12:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor igazából ugyanaz, mint a lovak házi készítésű szőrkaparója? Kvázi 'sufnituning' furminátor.
2020. ápr. 10. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Tacsikat kézzel is lehet trimmelni,sőt őket lehet kézzel inkább a többi fajtához kell szerszám inkább mint a westie,spani,schnauzer

Csak az a baj ha a szarul csinálod akkor fájdalmat okozol a kutyának.

Szőrirányba kell tépni, mintha pénz számolnál.

Youtubeon nézz vidiket inkább

Üdv egy kutyakozmetikus

2020. ápr. 10. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Eddignegy ismerős csinálta itthon, láttam, hogy csinálta. Sajnos ő már nem elérhető. Nézegettem már neten, van olcsóbb meg rémdrága fésű is (sima kézit akarok) de hátha valakinek van konkrét tapasztalata velük. Ne dobjak már ki 5000ret, ha csak dísznek jó.😣
2020. ápr. 10. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!