Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámnak baja lehet emberi...

A kutyámnak baja lehet emberi gyógyszertől?

Figyelt kérdés
3 emberi gyógyszert ad az anyukám neki naponta (azért mert beteg) méh gyulladása van és azt hiszi, hogy az emberi gyógyszer meg gyógyítja (a gyógyszer neve algoflex tabletta). Én hiába mondom neki, hogy ne ő akkor is adja neki. Lehet neki baja?

2020. ápr. 10. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%
Méhgyulladáskor ivartalanítani kell a kutyát, nem fájdalomcsillapítót adni!
2020. ápr. 10. 23:24
 12/13 anonim ***** válasza:
89%

értékelendő anyukád aggódása a kutya iránt, ( remélhetőleg

szeretetéből és nem butaságából kifakadóan adja neki az algoflex-et. bár sajnos valamikor a kettő üti egymást )

saját tapasztalat... nekünk volt egy kutyánk sajna már nem él :( anno anyám vagy 3x lefújta kemotoxal merthogy szegény mindig kaparózik és az majd kiöli belőle a bolhákat...

ne adjatok neki algoflexet, teljesen másképp reagál egy állatszervezete mind egy emberé, a súly tömeg arányról már nem is beszélve.

2020. ápr. 13. 21:27
 13/13 anonim válasza:
67%

A kutyának, csak olyan humán-gyógyszert szabad adni, azt is alapos kivizsgálás után, amelyet az állatorvos felír.

Az Állatorvosi Egyetem, ugyan olyan egyenrangú képzést ad a leendő hallgatóknak, mint az Orvostudományi Egyetem. Ez a kettő magasan kvalifikált embereket képez. Az állatoknak, nagyon kevés gyógyszer van kimondottan, az ő részükre kifejlesztve. Majdnem minden gyógyítást/gyógyszerezést, a humán-gyógyszerekkel végeznek.

Üdv! Egy asszisztens...

2021. jan. 24. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!