Csúnya dolog utálni a kutyákat?
Csakmert ahogy elnézem legtöbben szinte imádják őket, és ők gondolom elítélik azt, ha valaki meg utálja őket. Elítélendő dolog, ha valaki ki nem állhatja a kutyákat, mindeközben persze a többi állatot szereti, szereti az állatokat?
De a kutyák azok csak a kellemetlenséget okozzák neki az állandó ugatással
Nem, szerintem szíve joga bárkinek utálni bármit. Mondjuk az állandó ugatásról épp a fogyatékos gazdája tehet ,nem a kutya. De ha más miatt utálnád őket,az is teljesen rendben van amíg nem mérgezed meg,vagy rúgsz beléjük .
Én a gyerekekkel vagyok így . Egész nap a vernyogást hallgatom,hisztizés,ordibálás ,átnyúlnak és szaggatják a gyümölcsfát ,meg hasonló értelmes szórakozásaik vannak. Büdös bunkóknak sajnos a kölykei/állatai is neveletlenek,ez van .
Az én szomszédom kutyája is állandóan ugat, de ettől még nem utálom a kutyát. Tisztában vagyok vele, hogy az ingerszegény környezet miatt csinálja ezt, egész életét egy futóláncon töltötte, ez az egyetlen egy szórakozása van az életben (idős emberek idős kutyája, falun).
Szíved joga utálni a kutyákat, ha ez nem abban nyilvánul meg, hogy bántod őket, vagy másokat sértegetsz azért mert ők nem így éreznek.
Te dolgod,hogy kit és mit utálsz.
Én a macskákat,kígyókat és az embereket nem szeretem :D Kinek mi.
Ettől függetlenül nem bántanék sem macskát,sem kígyót,de még embert sem ölnék.
Ha pedig ugatós kutya van a közelben,arról sem ő tehet,hanem a gazdája.
Én kutyás vagyok 19 éve!! Most is van 2 kutyám. Kutyakozmetikus vagyok. De a szomszéd kutyái van,hogy reggel 7től este 6 ig ugatnak hétvégén! Na ez engem is kiidegel. De nem a kutyákat hibáztatom,hanem a gazdákat.
Viszont ha van kutyás ismerősöd akihez mész és ledegradálod meg feltűnően beszólongatsz az illetőnek, mert kutyája van. Az viszont szemétség,mert te csak vendég vagy!
Nálunk csak olyan társaság van és olyan vendégek jönnek akiknek ha nincs is kutyájuk,más állatjuk,de szeretik őket,elfogadják,hogy nálunk családtag és felmehet a kanapéra is.
Kunyerálást asztalnál nem szeretem akkor el vannak küldve így is úgy is.
Én egy kutya utáló emberrel nem jönnék ki pl.
Macskákat ugye nem csípem,de ettől függetlenül ha macskásnál vagyok vendégségben és oda jön,megsimogatom és tiszteletben tartom,hogy valakinek a családtagja,szereti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!