Mennyibe kerül egy őrző-védő kiképzés?
Figyelt kérdés
2 pit bullom van. Egy 7hónapos és egy 4éves nincsenek kiképezve az alap parancsokra. (Pl:ül, fekszik,) és se oviba se iskolába nem jártak attól függetlenül én elvihetem őket Őrző-védő kiképzésre? Mennyibe kerülne?2020. ápr. 9. 10:47
21/24 A kérdező kommentje:
De hü*yék vagytok. A pit bull koponyája olyan erős hogy lehetetpen azt eltőrni. Ha meg le akarja lőni ideje sincs a pit bull túl gyors.
2020. ápr. 12. 12:24
22/24 anonim válasza:
Jesszusom,te irtó buta vagy kedves kérdező🤣😂,ravag egyet lapáttal a betörő,aztan be is tört a kutya koponyaja,a fagyvar elől ami tizedmásodperc alatt lő egy kutya se fut el,komolyan,hogy lehetsz ennyire hülye?😂🤣
23/24 anonim válasza:
#22 nekem azt írta privátban, hogy ő nem hülye, csak sátánista.😂
24/24 anonim válasza:
Nem hülye csak sátánista 🤣🤣😂😂 köszi megvan a nap poénja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!