Mennyibe kerül egy őrző-védő kiképzés?
Pitbullnak nem javasolt az őrző-védő képzés... Vegyél őrző-védő fajtát erre a célra.
Semmilyen kutyának sem javasolt az őrző-védő képzés, ha még alapdolgokat sem tudnak.
A pénz az megvan rá. Az alap parancsokra nincsennek kiképezve, a támadj, hozd ide, kapd el ezeket tudja most nem tudom hogy ezek alapok-e de ha azok félre írtam mert jopár ilyet tudnak. Meg persze ha hívom oda jönnek hozzám.
A 4 éves idegenekkel szembe nem kedves morog mint az állat és támad is ha kell. A kicsi meg túl jó természetű. Azt akarom hogy ő is támadjon.
No meg kedves utolsó a 4 évest azért fogadtam be mert ki akarták dobni vagy agyonverni mert nem akartak kutyát ezért én elhoztam.
A másikat meg senki nem vitte el a tenyésztőtől mert "nem izmos, és túl kicsi" ő volt a leg kissebb az alomba na én elhoztam őt a tenyésztő megnézte és majdnem elájult mert ő lett a legszebb.
Azért, mert valaki azért tart kutyát mert cuki, miért szeretnéd, hogy rettegjenek a tieidtől?
A téves elképzeléseddel ellentétben a kutyát ezeken a foglalkozasokon nem az állandó, ok nėlküli támadásra tanitják hanem a zsákmányszerző ösztönét kihasználva a játékos tárgyszerzés, zsákmányolás fejlesztése a cél. A kiképzés lényege a kutya kontroltálhatóságának, irányithatóságának nagyfokú fejlesztése felfokozott ingerállapotban is. A képzés során a kutya és gázdája együtt tanulja meg a helyes helyzet felmerését, és az arra adható lehető legkorrektebb válasz reakciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!