5 éves kutyámnak kell új gazdát keresnünk. Mi lenne a legemberségesebb eljárás vele szemben?
Szóval családi káosz miatt meg kell szabadulnunk sajnos a kutyánktól. Valószínűleg nem 1 hét alatt találunk neki megfelelő gazdát, így addig hogy viselkedjünk vele? Legszívesebben minden szabad percemben mellette lennék, de ez jó neki? Vagy próbáljak távolságot tartani?
(nem szeretnék olyan válaszokat, hogy rohadjak meg milyen felelőtlen vagyok, így is fáj eléggé, de ez így alakult.)
Meg kell szabadulni a kutyától. Mint egy darab szeméttől. Gratulálok.
És mégis mi lesz, ha nem találtok gazdát? Agyonlövitek?
Köszönöm a segítő válaszokat.
Nem, nem a vírus miatt kell elválnunk tőle, és addig fogunk várni, amíg nem találunk megfelelő jelöltet, a mi állatorvosunk kijön most is. Sajnos a családi kör nem valószínű:/
A többiek meg nézzenek már kicsit magukba, nem muszáj folyamatosan mások életében turkálni. Szerintem az internet anonim népének semmi köze a családi dolgainkhoz. Ezt a kérdést is csak a kutya érdekeit nézve akartam feltenni, hogy ne rontsam a neki amúgy is nagyon szar helyzetet.
Akkor ne dobd el...
És ha évekig nem lesz jelentkező rá? Mellesleg ivartalan egyáltalán? Iratnál szerződést a leendő gazdával? Nyomonköbetnéd a kutya életét a következő 10 évben? Visszavennéd, ha kell?
És ugye soha többé nem lesz kutyád?! Ha egyszer kidobsz egyet, a legnagyobb gerinctelenség az, ha utána hozod a következőt. Majd azt is eldobod és így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!