Nemsokára lesz egy francia buldogom szuka. És esetleg tudnátok nekem tippeket, tapasztalatokat stb. írni?
Hagyjad, szapitól lesz, óccójér.
Készítsünk fel? Allergia, cseresznyeszem, csípő, végtag, légzésszervi és idegrendszeri problémák. Amit itt elmondtam, az olyan fél millió.
Ne támogasd a szapikat!
Sajnos az első kettőnek igaza van. Orvosilag nagyon drága lesz a kutya mert szapiknál konkrétan selejt az összes.
Ha viszont tenyésztőtől vennéd megspórolnád azt a magas orvosi költséget. Illetve nem itt kérdezősködnél hanem a tenyésztőtöl aki mindenben segít.
Nem igazán értem a kérdést. Mihez kérsz tippeket tapasztalatokat? Gondolom utánajárták/kérdeztél/olvastál hogyan tartunk kutyát, és a tenyésztő is felvilágosított erről arról.
De mi a konkrét kérdés?
Amíg az összes oltása nincs meg, marad a kert, vagy ha az nincs akkor pelus.
Kb kettő óránként vidd ki, vagy ha látod hogy keresi a helyét, hogy ürítsen. Igen, éjszaka is. Ez általában evés, ivás, alvás, játék után szokott lenni :D Kint óriási dícséret, jutifali, bent nem leszídni, szorgisan takarítani, tuti lesznek balesetek. Ha drága szőnyegetek van, vedd fell amíg kicsi, lehet tönkremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!