Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyánk nyüszög, miért?

A kutyánk nyüszög, miért?

Figyelt kérdés
Kicsit furcsán viselkedik, az egyik éjjel úgy kellett kihúznom az ágyából mert nem akart eü sétára menni. Sosem csinált még ilyet. Ma reggel pedig nyüszögött az ajtóban és a nappaliban. Nem folyamatosan csak párat. Az étvágya jó, játszik és iszik is. Végtermék is van. Tapiztam a hasát de nem fájlalja. Nem tudom mire gondoljak, a rendeletekre való tekintettel nem rohannék orvoshoz, de aggódom azért. Ti mit tennétek?
2020. márc. 29. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Valami nem kerek nála. Annyit tehetsz, figyeled. ha romlik a helyzet, akkor viszont tényleg doki.
2020. márc. 29. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
# 5 Igen, felhívod, és elmondod neki hogy mi a baj. Ha ide kiírtad, akkor telefonban is el tudod mondani, ő meg majd belekérdez, és dönt, hogy időpontot ad, vagy egyelőre nem szükséges menni. Nem bonyolult ez. Én ebben a helyzetben ezen a héten háromszor voltam a kutyámmal orvosnál, mert most lett beteg, és kezelni kell. Holnap is megyek, mert muszáj. Az orvos megmondja hányra menj, hogy ne legyen tömeg. Ilyen egyszerű ez, nem értem mi olyan meglepő?
2020. márc. 29. 15:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Látom nem akarod érteni. Na nem baj. Kaptam normális válaszokat.
2020. márc. 29. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:

A fájdalmat teljesen máshogy fejezik ki a kutyák és ezt sokan benézik, mert nem mindig egyértelmű. Pl. száj nyalása jelenthet fájdalmat, de szimpla idegesség jele is lehet.

Ha bármi rosszabbodás van én azért csak elvinném orvoshoz!

Egyébként ilyenkor az alapdolgokon érdemes végigfutni: Csinált-e valamit, volt-e kullancs benne az elmúlt héten/hónapban, történt-e valami változás bármiben.

2020. márc. 29. 18:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Kint még mindig teljesen normális, de bent a lakásban valamiért furcsa. Van egy csörgős játéka, mindig félt tőle, most meg a szájában hordozza és nyüszög. Valahogy nem olyan lelkes mint azelőtt. Mostanában annyi történt, hogy becsepegtettem spot-on-nal meg kapott egy ágyat. Lehet ez az álvemhesség jele? Egyszer régen már gyűjtötte a plüsseit, akkor mindet elvettük tőle egy időre és utána újra normális lett.
2020. márc. 29. 23:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ivaros, akkor lehet álvemhesség.
2020. márc. 30. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!