Panelosok, hányszor viszitek le a kutyát most És mennyi időre?
9. válaszoló vagyok, kedves 47%-os: próbáld ki, hogy 24 órán belül csak egyszer mész ki pisilni, és mondd el, milyen érzés volt.
Amúgy azt elmondanád, hogy én hogyan veszélyeztetek bárkit, ha mindenkitől távol sétálunk? A kutyaszőrön mondjuk valóban megtapad a vírus, de 1. eddig sem engedtem senkinek se, hogy simogassa a kutyámat, mert bizalmatlan az idegenekkel a fajtájából adódóan, 2. ha valaki olyan ostoba, hogy a kifejezett kérésem ellenére végigsimít rajta (ahogy régebben többször is előfordult, szerencsére amióta van a vírus, azóta nem...), akkor azzal nem tudok mit kezdeni, vessen magára. A kutyasétáltatás pedig a jelenlegi magyar rendeletben sehol sincs tiltva, ahogy az sincs meghatározva, hogy csak egyszer lehet levinni. Sőt, az ennél sokkal szigorúbb korlátozásokkal élő országokban sincs ilyen rendelkezés bevezetve.
Mellesleg ha valakit szidni akarsz, mert nem tartják be a szabályokat, akkor javaslom a játszótereken lévő kisgyerekes szülőcsoportosulásokat, a lent focizó kamaszokat, vagy az időseket, akik vasárnap délután 4-kor egy banán miatt akarnak bejutni a Tom Marketbe (mindegyik példa valós eseményeken alapul). Ha mindenáron a kutyásokra akarod kihegyezni a dolgot, akkor pedig azokat szidd, akik 5-10 fős csoportokban nyomulnak a kutyafuttatón (ilyet is láttam), ne azokat, akik egyedül sétáltatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!