Szerintetek milyet érdemes meg vásároli?
Üdv!
Azt szeretném kérdezni töletek, hogy mejk kutya falytát érdemes meg venni és tenyészteni?
Mert amugy is venni akarok a kersztfiamnak egyet de ha már veszek, akkor venni kellene belölük többet ugy 2-3-at.
Olyan kellene ami kisebb termetü, meg annyira nem igényes fialásnál.Itt arra gondolok, hogy ne kelljen császározni, meg amelyk kint is el van, persze meg felelö körülmények közt.
Várom a a válaszokat!Elöre is köszönöm!
túl dramatizáljátok a helyzetett!!!!
Egyböl állat kinzóó vagyok? mert vennii akarok egy pár db. kutyát???
A garázs középsö részével kapcsolatosan meg annyit, hogy ott nem fagynának meg!!!Hááát hogy????Szerintetek nem tudok egy olyan helyet kialakitani azon belül???
Mellékes képpen a garázsom egy tényleg nagy és nagyon zárt, b30-as téglából épült(én csináltam)!!!
Meg feljelentés???
Ti már elis temetétek azokat a kutyákat!!! Nekem meg még gondoltatba, vagy is tervbe vannak kb.1-2 hónap mulva.
Az olaszok meg csk egy példa volt...
na jóó többet nem is irok azt gondoltok amit akartok!!!!!
végszóba annyit, hogy azéé örülök neki hogy ennyi ember védi a kutyákat!!!
Vezessük végig, majd csak megérti.... Veszel mondjuk 4 kutyát, ha jól néztem egy pincser ára 15-20 körül van, tk-esen is gondolom lehet venni és ha eszed van úgy veszed, 50e biztos van. Tehát a 4 kutya ára mondjuk nézzünk egy átlagot 140e Ft. Mind a 4 kutyának a kölyök kortól felnőttig az oltása úgy 50eFt ( 4 oltással, oltásonként 3eFt), plusz féreghajtás, plusz bolha elleni szerek, nyakörvek... ezek sallangok, de 4 kutyánál már tétel. Táp kb 20kg kell nekik havonta, ez mondjuk egy jobb tápnál 15e ft meg a csillagos ég. Ott vannak még a plusz orvosi ktg-ek, ha császározni kell stb... A hely kialakításának ktg-ei. Mire másfél éves lesz a kutya és még csak felnevelted 460E-et fizetsz ki, és ebbe nem számoltam bele a helyükre szánt pénzt, a plusz orvosi ktg-eket stb.... Amikor a kutya vemhes lesz a vitaminok, az ultra hang, szülés után a kicsik etetése megfelelő táppal.... És még csak utána jön az hogy eladod őket, de ha nem megfelelő az etetés stb, akkor még az olasz se viszi el a kölyköket..... Ellik 3 szukád fejenként mondjuk 5 kölyköt, az 15 kölyök=15*15e=225000Ft, ebből vonjuk le a kölykök tápját és oltását= -15*3e=45E meg a táp úgy 10E Ft.
És akkor nézzük a végeredményt: 500e-et kiadtál, és csak 170e jön be.... Játszhatnánk tovább hogy esetleg fél év múlva megint leelletsz, de ugyan úgy ott vannak az oltások meg a kaja....
Kurv.ára nem éri meg.....
De fogadjunk, hogy annyi eszed még nem volt hogy így végigvezesd.
ekkora barmot mint te!!!!????
micsoda költségek???
4db törpe pincser 100ezer forint, szobd fel!!
eleve ugy veszed meg hogy egy oltással meg egy féregtelenitéssel.
kb 8 hetesek kaja van annyi mint a szemét kimaradva csak mig kicsik addig kell nekik a táp meg persze nagyobb korukba is de meg eszik még mellette a házi kosztot is,hát nem majd gyerekágyba teszem neked!!!!!!
a tovvábbi költségek mármint az orvos az meg nem tutti hogy kell meg veszek egy bolha irtó spray-t havonta 800ft oszt be fujom öket.ennyi a kialakitáshoz meg majdnem meg van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!