Kiskutyát szeretnék! Tanácsot kérnék, ki milyen élményekkel van?
Szerintem látogass el egy menhelyre, és ott a dolgozók meg tudják mondani arról a kuytárol amelyik Neked tetszik, h milyen a természete.És ott vannak felnőtt kutyák is, akiken látszik, h mekkorák.
vagy a jack russel terrierhez mit szolsz? annak rövid a szőre, kedves, de kissé hiperaktiv.
Az eddig említettek közül én a kínai kopasz kutyára vagy az uszkárra szavazok, de a bichonokat is javaslom neked. Bár mostanában egyre több a negatív vélemény róluk is, de csak annyi a titkuk, h megfelelő helyről kell venni, mint bármelyik társukat...
Sztem nagyon édes kutyák - és itt most első sorban a terémszetükre gondolok. Bár nem a rövid szőrük, mégsem hullik, mert az elhalt szőrszálak megbújnak a többi között. Viszont pont ezért igényli a mindennapi fésülést.
bár nem rövid a szőrük*
bocsi:)
Szia!☺
Nekem Amerikai Amerikai Staffordshire-em van, és nagyon aranyos. Sok törődést igényel. Harci kutya de betaníthatod, hogy ne legyen. Nagyon játékos, és virgonc fajta. Én lehet hogy kiállításra viszem! >>> nézd meg egy példa >>> [link]
Nekem yorkshire terrierem van, és tényleg nem vedlik. Kb. annyi szőr jön belőle, mint belőled, amikor megfésülködsz. De 1-2 szőrszálon kívül többet soha nem láttam még a lakásban, pedig az ágyamon alszik.
És nem gondolom, hogy kitolás lenne vele szemben, hiszen a kisméretű kutyák nem valók kinti tartásra.
Ősszel jönnek a talajmenti fagyok, és míg egy nagytermetűnek ez kb. a talpát érinti, addig egy kicsinek rögtön a pocakja fázhat meg.
De ez nem azt jelenti, hogy nincs nagy mozgásigénye, én napi 3 órát minimum sétálok vele.
A yorkinak egyébként gyorsan nő a szőre, és rendszeres ápolást igényel.
Az pedig nem fajtafüggő, hogy bemegy e az ágyadba. Az már nevelés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!