Kölyök kutyát miért nem jó felébreszteni?
Nálunk a kutyák ébresztenek engem:))
Mi a fene baja lenne, mert felébresztem?
Nem volt már témája és kitalált még néhány hülyeséget?
mert karikás lesz a szeme ...
ceasar millan egy barom ... a müsora megegy szenzációhajhász ökörség ...
Nem. De egyrészt ugyan mi bánatos francnak kell egy kölyök kutyát felébreszteni? Amikor alszik akkor épp ,,nyugi" van, nem kell a nyomában járni, hogy nem-e bepisil, nem-e megrág valamit, nem-e rosszat csinál.
Másrészt, tényleg nem jó felébreszteni. Nem tudom, hogy Caesar Millan mire gondolt, de az biztos, ha az ember felébreszti a kölyökkutyát, nem vezet jóra. Nyűgös lesz, nem alszik vissza, hasonlók.
Hadd aludjon az a szerencsétlen kutya nyugodtan, ameddig akar. Nem kell zargatni.
Ja, de hát itt mindenki rohadt nagy szakértő, és teli szájjal tudnak szidni mindenkit, többek közt Millan-t, naná, mert nehogymár véletlenül az okosabbtól fogadjunk el tanácsot! Nehogymá" bárki is megmondja!
Élből marhaság. Először is nem kell ébreszteni a kutyát. Elmész mellette és már felébred.
És mi történik, ha felébresztem? Ha álmos, akkor felnéz, aztán alszik tovább.
Fel akarom kelteni, de inkább odaküldöm a másik kutyát, utálja azt, amiért megzavarta a legszebb álmát. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!