Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kan kuytusnal mire keszuljek?...

Kan kuytusnal mire keszuljek? Szukaval vagy kannan konnyebb az elet?

Figyelt kérdés

Mindig kislany kutyusom volt. Most beleszerettem egy menhelyes kutyusba, de O kisfiu.

Ivartalanittatni fogom, de mire keszulhetek? Bocs a hulyes kerdesert. Mjndent osszepisil, jelol, allandoan a ruzsat nyalogatja, ilyesmi? Nem a kertben, hanem a hazban elne, csaladtagkent.

2020. márc. 20. 19:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Huu kedves 10-es akkor mar megnyugodtan. Jgazan kedves toled, hogy irtal. Mar nem felek, hogy kan a kutyus, elso latasra szerelmes lettem, muszaj Ot megmentenem, es, hat veletlenul csereltek ossze a tesojaval, es rola hittek azt, h szuka, de vegul kiderult, hogy kan. Johet a fiucska, tudom furan hangzik ez a sok hulyesrg amitol tartottam, de az ember fel az ismeretlentol. Ugyanugy fogom szeretni es tok mindegy, h mi van a laba kozott, O js biztos boldog lest. Tenyleg nagggyyyon koszonom.
2020. márc. 20. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ivaros kan kutyam nem pisil ossze a lakasban semmit. Szobatiszta.

Ha nagyon kell neki,nyalogatja a kukijat. Akkor eohanok le vele.

2020. márc. 21. 00:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi
2020. márc. 21. 00:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kutyák mindegy milyen nemű nyalogatni fogja a nemiszervét. Így tisztogatják magukat.

Szukám is nyalja a nuniját!!

Nekem is most van első kanom, még csak 4 hónapos, eddig nem fedeztem fel hátrányt. Nyilván ha ivarérett lesz másabb lesz a szitu. Majd kiderül.

Ha alapvetően szobatiszta lesz akkor a lakásban nem fog jelölni! Mivel bent evidens hogy nem pisilhet!

2020. márc. 22. 12:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom
2020. márc. 23. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!