Kan kuytusnal mire keszuljek? Szukaval vagy kannan konnyebb az elet?
Mindig kislany kutyusom volt. Most beleszerettem egy menhelyes kutyusba, de O kisfiu.
Ivartalanittatni fogom, de mire keszulhetek? Bocs a hulyes kerdesert. Mjndent osszepisil, jelol, allandoan a ruzsat nyalogatja, ilyesmi? Nem a kertben, hanem a hazban elne, csaladtagkent.
Ha ivartalaníttatod nem fog jelölgetni meg ilyenek.
Amúgy a szuka kutyák is mindent összepisilnek, csak úgy mondom...
Nem lesz másabb, mint egy szuka.
Miért olyan központi kérdés, hogy nyalja-e magát, a szuka is nyalja a hátulját, meg a macska is, de kit érdekel.
Én úgy tapasztaltam könnyebben tanítható a legtöbb mint a szukák, pedig volt ivaros kanom is, bár én mindet elég szigorúan neveltem, lehet a kanoknál ez jön be jobban, vagy csak szerencsém volt velük.
7. Ez így nem igaz!
Nekem ivartalan szukám van és jelölget séták alatt (sokszor pisil keveset van hogy még a lábát is felemeli mint egy kan, hogy felérje a fa törzsét)!!
Saját+menhelyes tapasztalat, hogy a kanok hajlamosabbak a más kanokkal való rivalizálásra(szukáknál ez sokkal ritkábban fordul elő, de ott is létezik) és jelölgetésre, ivarosan és évekkel az ivartalanítás után is.
Alapvetően viszont kevesen nyalogatják magukat, ettől nem kell tartanod...
Alapesetben ezek a viselkedések egy kis energiabefektetéssel kordában tarthatók, bent a házban nem fog jelölgetni, még el sem gondolkodik rajta(néha sajnos megesik, de ott komolyabb problémák vannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!