Hogyan tanítsam meg kutyám morogni?
Figyelt kérdés
Német juhászom van
Legyetek szivesek és csak olyan válaszoljon aki már megtanította a kutyájának ezt.
2020. márc. 20. 11:39
1/6 anonim válasza:
Tud morogni, nem kell erre tanítani :)
Egyébként rongyozz vele, hátha akkor fog. Az én kutyusom morog ilyenkor.
2/6 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy olyan szakembert, aki filmekhez keszit fel kutyakat, ilyen trükkökre Ok fognak tudni ugy megtanitani, hogy kozben ne vadítsd a kutyad.
3/6 A kérdező kommentje:
Azzal még kiegészítem hogy parancsra tudjon
Egyébként láttam már sok kutyást akiknek a kutyája tudott parancsra csak vagy nem tudtam vagy szimplán nem akartam ezzel zavarni őket.
2020. márc. 20. 12:10
4/6 anonim válasza:
Valahogy próbáld előcsalni belőle hogy morogjon. Ne fenyítsd tehát ne védelemből morogjon.
Mondjuk kötélhúzásnál a kutyák többsége játekosan rámordul. Ha hallod hogy morog akkor gyorsan mond a parancsot és jutalmazd.
5/6 anonim válasza:
Ha jatek kozben a kutya elkezd morogni es erre te is jatekos morgassal válaszolsz, akkor kialakul egy oda-vissza morgos kommunikacio koztetek. Erre lehet epitkezni, csak idovel a te morgasod helyett egy masik jelzést kell rogziteni a kutya fejeben.
6/6 anonim válasza:
Én sokat morogtam neki és ő is utánozta, vagyis nem tudom hogy van egy összefüggésben de bejött😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!