A kutyák miért ugatják meg az utcán sétáló embereket?
Amikor a faluban végigmegyek az utcán, a legtöbb udvarból iszonyatosan ugatnak a kutyák, némelyik majd' szétszedi a kerítést. Még akkor is, ha nem a kapu előtt, hanem az utca túloldalán megyek, vagy ha már elhaladtam a ház előtt.
De nem értem, hiszen a kutyák nem akkor ugatnak ilyen mérgesen, amikor idegenek behatolnak a területére? Hiszen én nem is megyek a kapu közelébe. Vagy ők a ház előtt lévő utcarészt is a területüknek tekintik?
Miért csinálják ezt, miért ugatnak ilyenkor?
Mert ő egy kutya, aki nem fogja vonalzóval méricskélni, hogy meddig tart a porta. Ő csak védi azt.
+ Faluhelyen sajnos primitív emberek laknak, akik sosem viszik el a kutyát sétálni, a szűk udvaron élik le az életüket, msokszor láncra verve (hiába tilos), moslékot esznek, senkinek nincs hozzájuk egy jó szava, unatkoznak, nem csoda, ha bekattannak és agresszíven reagálnak.
A teruletet vedik.
Itt Budapesten a belvarosi tarsashazakban is ugatnak a kutyak,ha mozgas van a lepcsohazban.
Figyelmeztetnek,h ,ha bemesz/betorsz,akkor bedaralnak kutyakajanak. (Mieink megteszik. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!