Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális, ha a kutya egy nap...

Normális, ha a kutya egy nap sokat ásít meg nem mindig olyan aktív?

Figyelt kérdés
Kutyákra is hatással van az időjárásváltozás? 1 éves egészséges kutya is megérzi? Pedig éjszaka alszik rendesen nem szokott ugatni.Valamikor őrjöng az idegenre,máskor meg kevésbé.
2020. márc. 8. 17:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez alapvetően normális. Egy kutya rengeteget alszik a nap 24 órájában, gondolj csak bele amíg nem foglalod le vagy ő nem foglalja le saját magát addig unatkozik, es annak a legfőbb formája náluk az elbóbiskolás...ilyenkor altalaban felszinesen alszanak, tehat hogyha szólsz neki hogy ,,gyere” akkor meghallja es odajön... ha ilyenkor kinyitja a szemét de különösebben nem reagal akkor lehet van valami a dologban, de ne felejtsd el hogy fenn áll annak az esélye hogy elfáradt akár mentálisan ( ha sok különböző új inger éri a nap folyamán...), akár fizikailag...Az időjárás pedig...nos hát azt en szemely szerint nem tartom valószínűnek, nem zárom ki hogy hatással van rájuk, de az biztos hogy közel sem vált ki embereknél előforduló hatásokat..de végülis benne lehet a pakliban, ki tudja...Összességében szerintem ez normális, ezen ne aggódj inkabb probalj tobbet mozogni vele, lefoglalni...1 éves korban szerintem egyébként többet alszanak a kutyák az enyém is sokat aludt es sokat is ásított, ha viszont elvittem sétálni es kimozdultunk akkor fejvesztve rohangált, teljesen feléledt :D...szerintem a sok új inger ami éri őket lefárasztja őket ebben a korban...
2020. márc. 10. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!