Eladtam egy kutyàt részletre, nem kaptam meg a teljes összeget mit tegyek?
Elvileg azért kellett neki azonnal a kutya mert hogy az övé meghalt és nem bírja a fájdalmat de pénze nincs. Én jó szívvel hogy segíthessek rajta odaadtam neki. Most meg kitalálja hogy a kutya baromfiallergiás meg hogy gombás a bőre meg túlsulyos és ő most lefogyasztotta 10kg-mal egy hónap alatt és sokkal jobban van a kutya meg ilyesmi. Véleményem szerint elég drasztikus fogyasztás lehetett de mindegy. . Mondtam neki hogy én baromfimentesen etetem a kutyáimat mivel általában minden bulldog buci allergiás de hogy én ezt nem mondtam neki . Ti mit tennétek? Tudom én voltam a bolond. Nem kellett volna odaadnom meg megbíznom benne. De most milyen lehetőségek vannak. Azt
Mondta ha visszahozom akkor fizessem vissza a pénzt plusz még az orvosi költségeket. Gondolom szerzett számlát vagy csak kamuzik nem tudom. A kutyának semmi baja nem volt .
Hiába tűnik úgy, hogy neked van igazad, valószínűleg szaporító vagy, szóval így jártál.
Amúgy fenyegesd meg, hogy fizessen, vagy feljelented.
Hát nem tudom, ha nekem sos költöznöm kell és kutyával csak a híd alá mehetnék akkor nem eladnám szerencsétlent hanem keresnék neki egy normalis gazdát, addig pedig panzióztatnám.
A kifozetést lepapiroztátok? Azt írta alá, hogy a fele áat fizette ki vagy az egész? Utóbbi esetben semmit sem tudsz tenni, előbbiben rendőrségi feljelentést tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!