Egy órás autóút alatt meg kell állni egy 30 kg-os kutyussal?
10-15 percet autózunk minden héten, szeret autózni, sosem volt baleset (csak fűre hajlandó végezni a dolgát amúgy is), holnap autópályán mennénk kb 50 percen keresztül, nem igen jártam arra, jó lenne belekalkulálni, hogy meg kell-e állni vagy sem.
Ha megmozgatom az út előtt (utána tuti, hogy kakil), és megpisiltetem, akkor kibírja?
2-es kinti kutya, amikor kell neki nyilván látom a járásából, hogy a helyet keresi a dolgához, de külön még sosem jelzett, mivel még nem kellett lakásból kivinni vagy hasonló, plusz én vagyok a sofőr is.
Írtam, hogy az út előtt mindenképp meg lenne mozgatva, hogy kakiljon. Illetve az 1 órát leszámítva megejtünk egy 15 perces kitérőt, hogy felvegyünk valakit, akkor még van lehetősége pisilni.
Szerintem nem lesz gond. Az egy ora nagyon kis ido es meg szeret is autozni.
Max az utasoddal lesz gond. Marmint a ketlabuval. :D Neki is ott a kakizacsi.
Legyen azert nalad kakizacsi,gumikesztyu,papirtorlo,ablakmoso
Az ulest le tudod teriteni lemoshato muborrel. Ha mindenkepp ovontezkedeseket akarsz.
6-os a kétlábú utasunkkal is már van tapasztalatunk, mindketten ismerjük, illetve ő tud jelezni ha kell :D már utaztunk így hárman, csak rövidebb idő alatt
A felszerelések pedig alap, imád ablakmosó lenni :)
Köszönöm a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!