1 hete kaptam meg az első border collie-m. Azóta kezdtem el nézni videókat az agility versenyekről és nagyon tetszik. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
8 éves. az lenne a kérdésem hogy szerintetek lehetséges-e megtanulni vele agilityzni vagy már túl késő ehhez? tudom, először mindenképp összhangba kell kerüljek a kutyival, de nem tudom, hány éves kutyákkal szokták elkezdeni.2020. márc. 4. 15:35
1/6 anonim válasza:
Hát szerintem nyugodtan kezd el vele.
2/6 anonim válasza:
Ameddig aktív, dolgozzatok nyugodtan! Csak legfeljebb nem maxin, hanem midi méretben ugratod. Úgyis a tanítás, a motiváció és a handling része a nehéz és a lényeges a sportnak.
3/6 A kérdező kommentje:
oh értem. ezek örvendetes hírek :) még annyit kérdeznék hogy az számít-e hogy kasztrált a kutyi vagy sem? köszönöm a válaszotokat :)
2020. márc. 4. 15:55
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan elkezdheted, van senior kategória is egyébként. Én még csak nézegetem, mert nekem is terv. Ha fent vagy facebookon, van egy Agilitysek csoport, akár még segítséget is kapsz.
5/6 A kérdező kommentje:
nagyszerű. köszike. és sok sikert neked.
2020. márc. 4. 16:04
6/6 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem számít! Adott sportokban a vb-re nem engednek ivartalan vagy fél heréjű kutyákat, de válogatókon például nincs ilyen kritérium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!