Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyanevelési tanácsot szeretnék?

Kutyanevelési tanácsot szeretnék?

Figyelt kérdés
Van egy egyre súlyosabb problémám. Kb. 1 éve hoztunk menhelyről egy kutyát. Kezdetnek nagyon félénk, visszafogott, jó kutyus volt. Na de ahogy rájött milyen jó helye van, egyre bátrabb lett, teljesen megnyílt és ennek természetesen nagyon örülünk. Igazi kutya lett, és ezzel járnak bizonyos negatív viselkedések is. De hát elég tapasztalt kutyások vagyunk, tudjuk kezelni, egyetlen egy dolgot kivéve. Mikor csöngetnek, mint az őrült megy neki ajtónak, rohan ki, ugatva, vicsorogva, és hát megijednek tőle. Bántani nem bánt, néha előfordul hogy a lábakat csipkedi de ahogy belép a vendég a házba már kedvesen csóvál és nyalogat. Már mindent próbáltunk, de ilyenkor egyszerűen semmire nem reagál, arra sem ha eltoljuk, rászólunk, kiabálunk, pedig a múltja miatt a kiabálástól alapban mindig kikészül, ráadásul ismeri az alap vezényszavakat és engedelmes kutya, de ilyenkor nem lát, nem hal, bármit tehetünk. Ötletek?
2010. júl. 24. 18:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

,,Világszerte elismert szakember? Mert csinált egy filmet? Ne nevettes!!

Ez pont olyan, mintha valaki orvoshoz menne és Hugh Lauriet keresné.

Tudatlanságra pont az vall, ha istenítesz valakit.

Egyébként elolvastam és megnéztem az amerikai csodakiképzők műveit. Állítom, hogy több kutyát neveltem már meg, mint azok ketten összesen."

Aha. Tehát van több tucat nagytestű veszélyesnek ítélt kutyád, amit sikerült teljesen normális kutyává nevelni.

Ha jól értem a dolgot. Vagy tán nem így van, és a szád jár?

2010. júl. 26. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!