A kutyák jelre támadnak?
Van egy idegen macska, a szomszédbe lakhat valahol, aki sunyi módon, mindig átjön, és megeszi az én macskám kajáját. Nem mintha sajnálnám tle a kaját, de képes annyit bezabálni, hogy csak na! A macskám alig eszik, de mindig éhen marad. Ezt megelégeltem, és kiültem a kutyámmal figyelni a helyet, őrködni. Egyszer mentem enni adni a macskámnak, és ott ált, nem vett észre, csak mikor már közelebb értem, nem ismert meg. Megtorpant. és figyelt. Megtaláltam hol mászik át a kerítésen, és lesből figyeltük a kutyámmal. Kora reggel, meg este jön. Na most, a kutyám mindig előbb észreveszi. Kicsit morog, ésfeszülten figyel. Dem sose rohan rá. Volt, hogy percekig mellttem figyelt. És, csak akkor rohant rá, mikor mondtam neki, hogy kapd el a cicát! Akkor mintha kilötték volna! Persze nem bántjuk a macskát, mert mindig meglóg, de jókis sport ez nekünk! :D
A farkasoknál is csak akkor támadnak ha jelt ad a vezér?
Jól nevelt kutyád van, ez a cica mázlija.
Az enyémek kérdezés nélkül elkapják a betolakodót, aztán nagy büszkén hozzák a tetemet.
Remélem hamarabb leszokik a macsek az önkiszolgálásról, minthogy elkapná a kutyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!