Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Virágalátét, mint kutyatál?...

Virágalátét, mint kutyatál? Éjjeliszekrény, mint kutyaház?

Figyelt kérdés

Egy új ismerősömnél voltam és van egy kis pincsi-máltai keverék kis pamacs kutyája. Ki van kötve kb 2 méteres láncra, azért, mert kifér a kerítésen. A háza egy régi éjjeliszekrény, amiből kihúzták a fiókokat és be van téve neki egy pléd összehajtogatva, így végülis elég vastag. Egy műanyag virágcserép alátét, ami olyan, mint egy kistányér, az az etető tányérja, az is mocskos, a vizes edénye meg egy régi kis homokozós vödör, ami oldalt felül el van repedve. A kutya tiszta sár és elég sokat ugat, de ilyen nyüszítős ugatással, vagy cujjog, nem tudom.

Ti ismertek ilyet? Úgy sajnáltam szegényt, azt mondta, nem az övé a kutya, a tesójáé, de elköltözött és oda nem tudta magával vinni, így nála maradt.

2020. febr. 28. 10:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Telefonálsz/írsz/elmész állatvédőkhöz és megmondod, hogy nem szeretnéd megmondani a neved, mert tartasz a következményektől, de kötelességednek érzed megtenni a bejelentést.

2020. febr. 28. 12:02
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Itt nem a kutyatál a probléma (az tökmindegy), hanem a lánc, meg eleve az, hogy egy máltai keverék kint lakik. Hiába hosszú a szőre, nincs aljszőrzete, nem való kintre.

Láncra meg végképp. Ez kimeríti az állatkínzás fogalmát.

2020. febr. 28. 14:51
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
Én se akadok fent azon hogy virágcserép meg éjjeli szekrény. Nincs rá pénze, ez van, de legalább gondoskodott róla valahogy. Az viszont szomorú hogy meg van kötve de ha kutyahazra nem telik akkor elhiszem hogy kerítés re sem.
2020. febr. 28. 18:27
 14/21 A kérdező kommentje:

Semmi baj, a kutya már nálam van.

Megbeszéltem vele a dolgokat őszintén és szívesen oda adta nekem a kiskutyát egy lemondó nyilatkozattal együtt.

Rendbe tettem, elvittem orvoshoz, kapott bolha és férgek elleni kezelést. Én panelban lakom és van egy cicám, de eddig nincs köztük semmi baj, a kutyus most pihen, eléggé elfáradt a nagy fürdésben.

Holnap reggel korán kimegyek az állateledeleshez, ahol a cicámnak veszem a kaját és veszek neki is valami tápot. Nem is tudom van-e valami érzékenysége.

Ez most hirtelen jött, de majd megoldom, legalább már melegben van tisztán, tiszta párnán aludhat.

2020. febr. 28. 20:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nagyon gáz. Láncra kötve szerencsétlen, és az éjjeli szekrény+pokróc megoldás sem túl jó, a pokróc átnedvesedik és többet árt mint használ. Szalmát célszerű ilyenkor kitenni, illetve a kutyát bevinni....no komment. Maradékkal etetés meg... Minek kellett nekik kutya úgy egyébként?

Szerintem jelentsd be a jegyzőnél, vagy állatvédőknél, a kiskutya érdekében. Ez így neki nem élet. Legyél okos és segíts neki új életet kezdeni.

2020. febr. 28. 21:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Én voltam a #15, csak most olvastam az utolsó válaszod. Gratulálok! :) Tényleg, szívből, sok sok boldog gazdis évet!
2020. febr. 28. 21:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Kell egyáltalán neki a kutya? Egy Budapest közeli menhelyen egy hónapon belül lenne olyan gazdája, aki még az ágyba is beengedné.
2020. febr. 29. 08:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ember vagy Kérdező, sok ilyen kellene még és rögtön más lenne a világ képe!

Ha tudsz, tegyél fel képet a kutyusodról!

2020. febr. 29. 09:07
 19/21 anonim ***** válasza:

Jó ember vagy kérdező, sokkal jobb lesz neki nálad.

Kistestűek nem valóak kintre,főleg nem láncra!

2020. febr. 29. 16:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jól végződött a sztori :)
2020. márc. 1. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!