Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nyalogatja a kutyám a...

Miért nyalogatja a kutyám a falat?

Figyelt kérdés

Van, hogy csak szimplán a falat van hogy kicsit kikezdi a körmével és azt! :S Ezt miért csinálja és lehet belőle valami baja?

Előre is köszi!

2010. júl. 24. 14:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

mészhiány :)

nem lesz semmi baja. ha az kell neki :D

én kutyám füvet is eszik :)

2010. júl. 24. 14:26
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
Mert ő a falat faló faló, azaz jelen esetben fakutya.
2010. júl. 24. 14:36
 3/17 m@rtus válasza:
100%
igen mész hiánya van, és az első válaszadónak üzenném hogy minden kutya eszi a füvet!!!
2010. júl. 24. 14:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mesz hianya van, adj neki csontot ragni. Enyem minden nap kap egyet. Enyem is eszi a fuvet es a viragokat letordeli, meg a rozsat is.
2010. júl. 24. 15:03
 5/17 Akiteki ***** válasza:
20%

Az enyémnek meg cellulóz hiánya van, mert ellopták a papírzsepimet.

Unatkozik.

2010. júl. 24. 15:18
 6/17 BlacktigerXXX ***** válasza:
57%
Akkor beszállok én is. Enyém a fehérjére bukik. Felnyalogatja a bogarakat, és csigákat is fogyaszt. :D
2010. júl. 24. 15:23
 7/17 anonim ***** válasza:

Én is meg akartam már itt kérdezni, mert az ágyamnál a fal már borzalmasan néz ki, mert a kutyám ha hazatér a sétáról, lezuhanyoztatjuk, akkor egyenesen az ágyamra megy, foltos a fal, és meg élkezdi nyalni is. A füvet mindíg eszi, a gyertyát is szereti enni, a műanyagot imádja, és hát néha igy kék a kakája is :D

Mindig kap csomó csontot (persze amit lehet), zöldségeket, húst, száraztápot is, mégis valamilyen hiánya lehet a szervezetében, mert a szőre is borzalmasan, csomókban hullik. Nincs allergia.

2010. júl. 24. 15:38
 8/17 Akiteki ***** válasza:
25%
Ja, és kilopják a szennyesből a koszos zoknit. Lábszaghiányuk is van.
2010. júl. 24. 15:40
 9/17 Akiteki ***** válasza:

15:38

Hacsak nem épp vedlési időszakban van, a szőrhullásnak oka lehet a túl gyakori fürdetés.

Hányszor mentek napjában sétálni? 4-5-ször? Minden alkalommal lezuhanyozod? Az én bőröm is kiszáradna ennyi víztől.

2010. júl. 24. 15:49
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megnyugodtam. Egyébként kap mindig csontot, meg ő is eszi a füvet meg a bogarakat ;)
2010. júl. 24. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!