Mit tegyek a kutyámmal, nem lehet bírni vele. Mikor komolyodik meg?
Egyetértek az előttem szólóhoz abban, hogy azért csinálja, mert unatkozik! Így szeretné felhívni magára a figyelmet! Sokat kell törödni a kutyával napközben is! Nekem is állandóan be voltak zárva napközben a kennelbe, és csak este lettek kiengedve, na akkor törtek, zúztak reggelig, azután volt idő, mikor vagy egy hétig nem csúktuk be őket, és mindjárt az első este nem is volt semmi gond, olyanok voltak egy hétig, mint a kezesbárányok! Amint visszacsuktuk őket, kezdődött előről!
A verésről meg csak annyit, hogy azzal nem érsz el semmit, csak abban az esetben, ha abban a pillanatban kapod el, mikor a disznóságot csinálta. A kutyának nincs úgymond logikus memóriája, ha valamit este összetör, és te reggel megvered, fingja sem lesz miért kapta. Ő nem tud arra asszociálni, hogy az esti balhéért volt! Egy példa rá, ha kiszökik a kutya az utcára, és mondjuk odavan csatangolni vagy fél napig, és mikor visszajön, és te elvered, mint szódás a lovát, akkor csóró blöki azt fogja hinni, hogy azért kapott, mert visszajött, és nem azért mert elment!
Nem tudom mennyire volt érthető, de ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!